Förlovningsdag

Igår var det vår två års förlovningsdag. På bröllopet höll mina svenska vänner ett tal där Rasse fick ett uppdrag varje månad i ett års tid. Uppdraget för september var att fira vår förlovning. Så när jag kom hem från jobbet fick jag en spa-överraskning. Vi njöt på spat några timmar och efter det körde vi via butiken för köttuppköp.

Öppnade den här. Extremt fin!

Till en saftig entrecote gjorde vinet sig ännu bättre. Tur att jag har en till flaska i vinskåpet.

Dessert.

Tarte tatin. Stek äppelskivor i en skvätt vatten, mycket sirap, en skvätt sherry, kanel och lite råsocker i ca 5 min. Kavla ut smördeg och placera över äpplena. Grädda längst ner i ugnen på 200 grader i ca 20 min. Servera med glass och en Sauternes.

Rasse klarade alltså av sitt första uppdrag och vi fick en härlig andra förlovningsdag.

Idag ska jag jobba, tvätta och se några avsnitt Crown.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s