Växthusbröllis2018: förberedelser

Nåja, här kommer det första ordentliga bröllopsinlägget.

Väckarklockan ringde kl.6:30. Jag hade sovit riktigt gott och började dagen med att äta en ordentlig FRUkost som Benjamin fixade åt oss. Den bestod av äggsmörgåsar och gröt med hallon och äppel. Efter det var det dags för en dusch och att fixa de sista grejerna. Till exempel bar jag ut en spegel och fixade med godisbaren. Kl. 9 kom frissan, kl. 9:30 anlände brudtärnorna, toastmastrar, bestmen och Johanna som sminkade mig och kl. 10 kom Jannica som fotograferade hela dagen och kvällen. Alla bilder i det här och kommande bröllopsinlägg är tagna av Jannica Luoto.

Champagnen korkades när alla hade kommit.

Second breakfast.

Älskar den här bilden, det händer så mycket.

Bordet var täckt av blommor, smink och champagne.

Killarna höll sig mest utomhus och fixade sig i ett av de mindre husen. Ibland kom de ändå in och umgicks med oss också.

Förutom att fixa mitt hår så gjorde också frissan frisyrer till alla tre brudtärnor.

Håret klart och sminket klart, men var såklart ändå tvungen att föra ut jätteballongerna haha.

Det sista finliret på buketterna.

I något skede åt vi sallad och bröd till lunch, men det hade jag lite svårt att få ner. Jag drack en smoothie och åt någonslags proteinbar just före jag klädde på mig klänningen för att få i mig extra energi.

Sedan blev klockan lite före ett och det var dags att klä på mig klänningen.

Nästan klar för ”first look”.

Det var en fantastisk morgon och förmiddag. Stämningen var så mysig, förväntansfull, avslappnad och rolig. Jag hade läst och hört att det känns som att morgonen går så fort att man inte hinner njut av den, men även om det gick väldigt fort så minns jag att jag tittade på klockan och märkte att den inte alls var så mycket och då tittade jag mig omkring på alla fina människor som var där med mig och Rasse och kunde verkligen njuta av stunden.

2 kommentarer på “Växthusbröllis2018: förberedelser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s