Toscana

Igår åkte vi från Capri och började därmed vår andra vecka på bröllopsresan. På eftermiddagen anlände vi till vårt minst sagt speciella hotell i Talamone, Toscana.

Vi hamnade i något slags Italienskt familjesemester paradis som mest kunde liknas vid en Sverigebåt, men med utsikt över olivodlingar. Det ordnades program åt barnen medan föräldrarna fick sitta vid baren och njuta. Senare övergick barndiscot till ett vuxendisco.

Vyerna här är otroligt vackra och hotellet var fräscht.

Till all lycka var hotellets restaurang fullbokad så vi åkte in till centrum av den lilla historiska byn Talamone. Receptionisten på hotellet bokade ett bord åt oss på en restaurang och det var den godaste middagen vi har ätit under resan. Helt otroligt.

Imorse åt vi frukost i den minst sagt kaotiska frukostsalen och lade oss sedan vid poolen en stund. Nu kör vi genom Toscana och nästa mål är Riomaggiore vid Cinque terre. Borde komma fram om ett par timmar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s