Da Luigi

Just nu kan jag inte ens förklara hur härligt Capri är, så det sparar jag till ett annat inlägg. Istället kommer här lite bilder från vår dag på beach klubben Da Luigi.

Da Luigi ligger många långa trappor ner för en klippa.

När man bokar solstolar får man automatiskt också en bokning till deras restaurang.

Så vackra klippor!

På förmiddagen var vågorna och dyningarna stora, men det lugnade sig till eftermiddagen. Rasse snorklade runt och jag höll mig till att simma. Idag är vår sista hela dag på Capri, vi ska börja med att läsa och sola i hotellets trädgård och senare tänkte vi gå till Marina piccola för att se på stranden där. Ikväll tror jag att vi äter middag inne vid piazzan. Ha det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s