Gårdagen

Igår var en utmanande dag. Jag har väntat på att något med bröllopet inte ska gå som planerat och nuuu har det börjat hända grejer. Tjoho! På kvällen när jag skulle stiga på bussen märkte jag också plötsligt att min plånbok inte var i min väska. Ringde runt till alla ställen jag hade varit på under dagen, men ingen hade sett till den. Då var tårarna nära kan jag säga. För att vara helt säker på att den var borta körde Rasses mamma mig till mitt jobb för att söka innan jag började spärra alla kort och skaffa nya (lite bråttom att hinna få nya kort innan bröllisresan). Hittade den under en papperhög på mitt skrivbord och dagen fick ett bra avslut trots allt.

Idag väntar en sista jobbdag och efter det får jag äntligen sova lite längre på morgnarna och ägna alla dagar åt bröllispyssel. Imorse såg våra bröllopsblommor ut såhär, tror att det kommer räcka till alla buketter. Glad fredag allihopa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s