#linnthegardengirl vol.2

På lördag morgon vaknade vi och var lite trötta. Vid 11-tiden var det dags att gå iväg och hos Sara möttes jag av detta. Skumpa och Resorb brunch. Bäst! När vi ätit klart började alla packa ihop och jag fick ta all min packning och sätta mig i bilen. Märkte snart att vi var påväg mot västra Nyland.

Plötsligt stannade vi och jag möttes av en rallybil och Marcus. Jeeez.

Jag blev helt tyst och nervös.

Men känslan efteråt var så cool och adrenalinet pumpade. Så tuff upplevelse! Trodde aldrig att jag skulle få åka rally på min möhippa.

Efter att jag lugnat mig och slutat skaka så åkte vi in till Ingå hamn där en taxibåt väntade på oss.

Inte helt fel att åka båt i 28 graders värme när vattnet stänker och svalkar en. Båten tog oss till Langö i Ingå skärgård.

Till lunch blev det hot dogs med råkorv, hembakt bröd och hemlagad coleslaw. SÅ GOTT! Jagade även en och annan geting med den elektriska racketten.

Fördrink på terrassen.

Fick som uppdrag att måla ett porträtt av Rasse. Trodde först det skulle bli en streckgubbe, men överraskade mig själv positivt och målade en helt okej tavla.

På kvällen eldades bastun och det blev Brudbastu. Fick sitta på tallkvistar och blev tvättad med salt, mjöl, ägg och honung. Mmm….!

När jag kom upp från bastun var det dukat till kräftpremiär! TJOHOO! Drömmen!

Så fint sånghäfte!

Jenny hade planerat en sångtävling med temat melodifestivalen.

Myyys!

Pussade lite på Rasse.

Dansade på klipporna i soluppgången. Kl. 6 tittade jag på klockan sista gången innan jag somnade.

Morgonen började med morgondopp och sedan packade vi sakta men säkert ihop oss och taxibåten hämtade oss. Mådde bättre än jag förtjänade (tror det var pga all lycka jag kände) och ville inte att denna ljuvliga helg skulle ta slut. Jag är så otroligt tacksam för att alla dessa fina människor ville vara med under den här helgen och framförallt är jag rörd och tacksam över att Sara och Roberta har planerat och förverkligat en såhär perfekt möhippa. Kommer bli ytterst svårt att någonsin toppa detta.

Idag är det onsdag och jag är fortfarande lite hes och sliten efter helgen haha. De kommande veckorna måste jag vila upp mig så jag orkar festa lika mycket på bröllopet. ♥️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s