#linnthegardengirl vol.1

Vet inte ens hur jag ska berätta om den här otroliga helgen. Livets helg! Roberta och Sara hade fixat en perfekt möhippa och så många av mina underbara, fina vänner var med.

På fredagen vid lunchtid skulle jag ha ett möte på jobbet, men när jag gick in i mötesrummet möttes jag istället av musik, skumpa och fina vänner med blommor. Jag blev så chockad.

Fick en trädgårdshalare och en slöja som outfit och skulle plocka blommor för att binda kransar. Hade 15 min på mig att plocka, packa och byta om.

Nästa destination var inomhus picknick hos Sara eftersom det ösregnade. Där var ännu ett gäng tjejer som överraskade.

Jag fick binda kransar och sedan hade alla hämtat varsin present som påminde om vår relation, min uppgift var sedan att berätta varför jag fått just den gåvan.

Sedan skulle jag såklart sälja kransarna.

Dags för nästa destination.

Där mina svenskisar väntade ♥️

Det blev vinprovning av Italienska viner på Bricco. Så trevligt och gott! Smakade på fyra viner och till det hade det dukats upp ostar, skinkor och bröd. Efter det fick jag byta från halaren till klänning.

Ännu en destination. Middag på Kims Tapas. Hade restaurangen för oss själva, dansade och sjöng på stolarna och fick äta supergod mat. Så najs!

Sedan tog Kim ut mig på en åktur med denna haha. Tror klockan var typ 22 när vi gick till Roberta och Eva för drinks och efter det ut för att dansa. De bilder som finns från klubben är inte de mest representativa så skippar dem här. Men har aldrig dansat så mycket under en kväll tror jag. Min klänning var helt fuktig av svett när vi vandrade hem till Roberta och Eva vid halv 3 med så mycket lycka i kroppen. Så härlig dag med massor av skratt och kärlek. Berättar om dag 2 i nästa inlägg.

Bilderna är lånade av diverse personer som var med. Själv hade jag inte min telefon till förfogande under helgen så jag tog inte en enda bild.

2 kommentarer på “#linnthegardengirl vol.1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s