Välförtjänt morgonstund

Igår kändes dagen både lång och stressig så därför bestämde jag mig för att ta en lugn morgon idag för att få en bra start på dagen = förhoppningsvis bra fortsättning på dagen.

Fixade frukost och placerade mig i en solstol på terrassen. Min mamma har lagat både muggen och fatet, hon är så duktig! Skulle vilja ha en hel servis av hennes tallrikar, skålar och koppar, men hon säger att det tar för lång tid??? Nåja, får njuta av dem här istället. Är alltså hos mina föräldrar och vaktar Ansgar den här veckan medan de är på Färöarna. Nu ska jag ta en påtår och fortsätta njuta, sedan kanske jag måste ta tag i livet och åka till jobbet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s