2 bröllopsrelaterade bilder

Kom på att jag inte visat bild på inbjudningskortet här på bloggen!? Vi skickade ut dem för ca en månad sedan så nu kan jag visa hur de blev. Processed with VSCO with b1 presetHär syns bara framsidan, men baksidan är mest bara text. Det är min mamma som har ritat inbjudan och sedan tryckte Whyprint upp den. Innan vi skickade iväg dem bifogade vi en bild av oss vid varje kort. Processed with VSCO with b1 presetIgår var jag hos Johanna och testade sminket. Hon är så duktig! Vi ska ännu göra ett par test innan den stora dagen bara för att det ska sitta 100%.

Ikväll ska jag och Rasse försöka klämma in ett bröllismöte, vi borde boka stolar och gå igenom vem som anmält sig hittills. Glad onsdag på er alla!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s