Kunglig trädgård

Nu ska jag bjussa på lite bilder från fredagen i Bryssel då vi besökte den kungliga trädgården. Trädgården är öppen för allmänheten endast tre veckor per år och fredagen råkade vara den sista dagen för detta år. Processed with VSCO with c1 presetVäxthusen var verkligen imponerande, också på utsidan.Processed with VSCO with c1 presetNär vi såg detta utanför trädgården vände vi om och bestämde oss för att inte alls gå in. Det slutade ändå med att vi köade. Den här kön var ändå inte alls den värsta, det blev värre när vi skulle in i växthusen. Tänkte bli lite galen. Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetVi var ändå supernöjda med att vi bestämde oss för att gå in, så vackert. Undrar dock om kungafamiljen verkligen använder trädgården??Processed with VSCO with c1 preset3 glada typer när vi precis har kommit in genom portarna.Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetRhododendron säsongen var i full fart över allt i Bryssel.Processed with VSCO with c1 presetMellanmål!Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset100% värt besöket trots många långa köer. Känslan när vi kom tillbaka till Beatas hoods och satte oss ner på en terrass och beställde in varsin blanche var obeskrivlig!

Denna härliga fredag avslutades sedan med god mat och champagne in på småtimmarna hemma hos Beata. ❤

2 kommentarer på “Kunglig trädgård

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s