Semestern hittills

Processed with VSCO with c1 presetNjutit av utserveringar, check!Processed with VSCO with c1 presetChillat i park Leopold, check! (Just nu ligger vi under ett träd i skuggan och läser)Processed with VSCO with c1 presetBeundrat andra fina parker, check!Processed with VSCO with c1 presetÄtit Libanesiskt, check!Processed with VSCO with  presetTagit många bilder i photobooths, check!Processed with VSCO with c1 presetChampagnefrukost, check!Processed with VSCO with c1 presetNjutit av varandras sällskap, check!

Idag har vi tillbringat hela dagen i parken och så småningom ska vi beställa frites till sen lunch. Ikväll ska vi gå till en bar som visar Finlands ishockeymatch. Bryssel är bäst! Hejdå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s