Trevligheter

Processed with VSCO with c1 presetPremiär för morgonmål på balkongen.Processed with VSCO with c1 presetPå lördagen promenerade jag och Elin runt stan och njöt av solen.Processed with VSCO with c1 presetLunch på kappeli.Processed with VSCO with c1 presetPå söndagen åkte Elin hem och då började jag och Rasse förbereda mat inför kvällen. Rasses syster var på besök så vi firade det genom att äta en tre rätters middag.Processed with VSCO with c1 presetTill förrätt blev det lax tartar och champagne i glasen, till huvudrätt sous videad yttre filé med hasselbackspotatis, sockerärter, rödvinssås och vitlökssmör och en Bordeaux från 2002 till det.  Desserten bestod av en chokladmousse med rostade mandlar och färska jordgubbar. Vinnande koncept, tror vi kommer köra den här menyn flera gånger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s