To do

Nackdelen med kort vecka är att det inte finns lika mycket tid för studier. Jag är en utpräglad tidspessimist vad gäller allt annat utom skolgrejer, så nu står jag här med en halvskriven essä. Måste satsa på att skriva den på torsdagen efter jobbet, det är den enda lediga tiden jag har. Om jag inte stiger upp i ottan och skriver innan jobbet på fredagen. _DSC0190 (3)Bilderna är tagna en dag då jag fokuserade hundra procent (njaa..) på studierna. Pictures11Före veckoslutet är här måste jag ha skrivit ett par sidor till åtminstone. På fredag kväll anländer Elin från Stockholm och jag ser fram emot en helg med promenader i solen, goda middagar och långa frukostar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s