Tisdagslyxen

Äntligen är det april och vi kan så småningom börja inse att våren kommer att komma även detta år. För att fira det (och att Rasse idag började sitt nya jobb) lagade vi en supervårig middag. _DSC0252 (2)_DSC0255 (2)Rasse plockade fram sin nya rök som han fick till julklapp och rökte laxfilé. Jag lagade saffransrisotto och kokade sparris. _DSC0258 (2)_DSC0266 (2)Utmärkt gott! Märker att jag också börjar övergå från rött vin till vitt när det blir både ljusare och varmare. Idag blev det ett glas chardonnay.

En sådan start hade vi på den här fyra dagars veckan. Hejdå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s