Blommor

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with f2 presetMin telefon håller på att ge upp så det är inte så lätt eller roligt att blogga just nu eftersom jag i princip bloggar endast från telefonen. Här är i alla fall några bilder från de senaste dagarna. Har hängt i växthuset en del och förberett våren. Spenderade för mycket pengar på plantagen igår, blommor är så dyrt!! Hoppas det är värt det när vi får fina liljor och dahlior som blommar länge på sommarn.

Glad påsk!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s