Morgon i Gbg

God morgon! Har precis vaknat upp på Post hotell i Göteborg. Solen tittar in genom fönstret och snart ska vi gå ner till frukostbuffén. Mitt plan hem går först sent ikväll så har hela dagen på mig att njuta av ett soligt Gbg, mina fina vänner och bebis.Processed with VSCO with g3 presetDen finaste bebisen!Processed with VSCO with f2 presetJag anlände hit redan på fredagen och sov hos Anna, Adam och lilla E. När Anna och Jelly kom igår började vi med lunch ute och sedan champagne för att fira Jellys födelsedag.Processed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with f2 presetInnan middagen checkade vi in på hotellet. Så fin utsikt över hela Göteborg.Processed with VSCO with b1 presetProcessed with VSCO with c1 presetVi hade bokat bord på The Parlour på Avenyn.Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with f2 presetVi beställde in 14 smårätter och delade på dem. Alla utom en var jättegoda! Den här helgen har verkligen varit den goda matens helg, har ätit så gott alla måltider!

Såja, nu ska jag hoppa i duschen innan frukosten. Lovar mera bilder senare. Hejdååå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s