Vårens planer

Har flängt runt från kl.07 imorse. Först jobb i Esbo, sedan jobb i Böle och efter det seminarium inne i stan. När jag kom hem tittade jag på högen av böcker som jag borde läsa och visste inte var jag skulle börja så nu bloggar jag istället. Ikväll ska jag läsa en doktorsavhandling, jag lovar.  _DSC6517När jag känner graduångesten komma krypande så brukar jag försöka tänka på allt roligt som kommer hända denna vår/sommar. Redan nästa vecka börjar det roliga då jag åker till Göteborg och hälsar på Anna och lilla, lilla bebis E. ❤_DSC6532I början av april kommer Elin från Sverige och hälsar på en helg. I slutet av månaden ska vi på bröllop, tjoho!_DSC6552I maj åker vi på den traditionella vår-Brysselresan. Våren i Bryssel är bäst, längtar så mycket!

I juni blir det också en liten resa då vi åker till Estland eller Lettland för att inhandla alkohol till brölliset. Innan det måste vi ordna vinprovning så att vi vet vad vi ska ha för härliga drycker, det ser jag fram emot. Mellan allt roligt ska jag alltså också skriva en gradu och en och annan essä.

Juli och augusti kommer naturligtvis handla mest om bröllop. Förbered er på många bröllisinlägg från och med nu och fram till augusti. Nästa vecka blir förhoppningsvis våra inbjudningar färdigt designade och sedan skickar vi dem till tryckeriet. SPÄNNANDE!

Det här var dagens funderingar, hejdå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s