7 från idag

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with  presetKakao på isen efter att vi besökt vinterträdgården och innan vi åkte på söndagsmiddag. Processed with VSCO with c1 presetIdag har vi firat min mormors systers 80-års födelsedag hemma hos mamma och pappa. Processed with VSCO with  presetProcessed with VSCO with  presetDet bjöds på härligt thaimiddag. Musslor, gös, en fräsch sallad och kyckling serveradei salladsblad. Processed with VSCO with  presetProcessed with VSCO with c1 presetJätte, jätte, jättegott!

Fin söndag. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s