Solig lördag

Processed with VSCO with  presetSolen värmde riktigt skönt igår. Placerade mig i stolen och njööööt.Processed with VSCO with  presetPausläsning.Processed with VSCO with  presetPappa, brorsan och Ansgar kom ut igår vid lunchtid. När vi var ute på isen och sprang så kom plötsligt en grannhund springande och ville leka. Ansgar blev så rädd så han sprang och gömde sig i lidret. Haha!Processed with VSCO with  presetÄnnu en magisk solnedgång.Processed with VSCO with  presetMys! Ungefär klockan 21 somnade jag. Utmärkt lördag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s