Isväg

Processed with VSCO with  presetPå torsdag eftermiddag åkte jag och Rasse ut till skåldö, jag med feberfrossa och Rasse med fiskesakerna redo. När vi kom fram blev det varm kakao framför brasan i den 3 grader varma stugan.Processed with VSCO with  presetTrots kylan är det ändå värt att vara här när det ser ut såhär.Processed with VSCO with  presetEn liten fisk fick Rasse igår. Jag har försökt göra gradugrejer mellan nysningarna. Det syns inte på bilden, men bakom Rasse går en isväg som man kan ta istället för färjan om man vill. Idag testade vi den, det var ganska spännande.Processed with VSCO with  presetProcessed with VSCO with  presetAjaj, den där solen!Processed with VSCO with  presetHar druckit ett glas vin till maten båda kvällarna. Tyvärr har jag varken kännt smaken av maten eller vinet. Idag tror jag dock att förkylningen lättat ganska rejält så jag hoppas att kvällens middag blir en större njutning.

Nu ska jag läsa en stund och sedan gå en promenad på isen. Trevligt veckoslut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s