Pa to ta na kako

Hälsningar från sjukstugan! Är nedbäddad i soffan under en filt, väntar på att min pizzabeställning ska komma och ser på friends. Typisk sjukdag. Jag hatar när folk säger att de inte har tid att vara sjuka, men om jag ska vara ärlig skulle jag egentligen inte heller ha tid för det. Men det är som det är och det blir som det blir. Det är viktigt att lyssna på kroppen.

Det som jag har haft tid med mellan tupplurarna är att inspireras av bilder på bröllopstårtor. Jag kanske berättade det redan, men vi hade totalt glömt bort att räkna med tårtan i budgeten. Hups! Min bror har nu erbjudit sig att baka tårtor till brölliset och det är fruktansvärt trevligt, han är så bra på mat och sånt. Skönt ändå att han har 6 månader på sig att öva. Ikväll ska vi få provsmaka det första försöket. Både jag och Rasse älskar choklad så det är en ingrediens som åtminstone kommer att finnas med.

Sådana funderingar idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s