2 x frukost

Processed with VSCO with  presetProcessed with VSCO with  preset2018-02-18 08.54.24 1Helgens frukostar varsågoda. Att äta morgonmål i lugn och ro med radion på i bakgrunden och slöläsa en tidning kan vara det bästa som finns. Idag hade jag dessutom macroner till dessert, extra lyx! Bakade en sats igår som blev jättelyckad. Har börjat leka med tanken på att jag skulle baka macroner till bröllopet. Hmm… kan bli stressigt, men skulle vara kul.

Nu blir det second breakfast och rensning av garderoben.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s