Glad alla hjärtans dag

img_20160921_075548Hälsningar från Karleby där jag är på arbetsresa. Har avslutat arbetsdagen och sitter nu på ett café och försöker läsa forskning för min gradu. Glad alla hjärtans dag förresten! Jag är en av dem som tycker att man ska använda det svenska namnet för dagen. Alla hjärtan är för mig alla jag tycker om, även vänner. Tyvärr märker jag att användningen av dagens riktiga namn minskar för varje år som går. Synd!

Så fick jag det sagt!

En kommentar på “Glad alla hjärtans dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s