#växthusbröllis2018

Senast överförda122Jag brukar tycka att det kan vara hälsosamt att ha tråkigt ibland så att man lär sig uppskatta de stunder då man inte har tråkigt. Idag har jag haft tråkigare än på flera år tror jag. Efter lunchen har jag promenerat omkring i huset och funderat på vad jag ska göra. Plockat lite här och där, tvättat en tvätt, funderat lite till, försökt börja se något på Netflix, blivit uttråkad, dammsugit, suttit i soffan och tittat rakt fram, plockat ur diskmaskinen osv. Till slut tände jag ett ljus, åt resterna av fredagens godis och gjorde bildkollaget ovan medan jag lyssnade på schlager. Några timmar kvar av denna dag, vi får se vad jag hittar på för galet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s