Den lugna helgen

Jag är inte så förtjust i simhallar, men igår övertalade Rasse mig att följa med på ett simpass. Efter den första chocken var det faktiskt helt okej. Efteråt belönade vi oss med god mat, film och fredagsgodis.Processed with VSCO with c1 presetImorse tog jag en morgonpromenad till kyrkan där vi kommer att vigas om 6 månader. Vi håller på att planera olika alternativ för hur gästerna ska ta sig från vigseln till festen så jag tog tid hur länge det skulle ta att promenera.Processed with VSCO with c1 presetNär jag kom hem lagade jag frukost och väckte Rasse. Himla trevlig morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s