SÖNDAG

Idag ar varit en perfekt söndag om man räknar bort det faktum att Roberta åker till Australien ikväll. Hon kommer tillbaka i juli. Det är inte alls roligt.Processed with VSCO with c1 presetVår perfekta dag har innehållit brunch och film hemma hos Eva & Roberta, simning i Allas Sea Pool, lite shopping och varm kakao + bulle på café Esplanad.Processed with VSCO with c1 presetDet var helt magiskt att simma i solsken och -8 grader!Processed with VSCO with c1 presetKanelbulle❤

Nu fortsätter vår bästa dag med sushi och ikväll när Roberta åker ska jag till flygfältet och vinka av henne 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s