Synnerligen grå dag

Det har inte varit så färggrannt utanför fönstret idag, så jag bjuder på några bilder från sydligare breddgrader.Processed with VSCO with c1 presetEn ljummen kväll.Processed with VSCO with c1 presetEn av de böcker jag läste under veckan. Mycket lättläst.Processed with VSCO with  presetDrinkar på vår favoritrestaurang Tas-k. Tapasmenyn skrevs på en tavla varje dag och när något tog slut suddades det ut. Färska råvaror, fantastiskt gott och bra service.Processed with VSCO with  presetFördrink på rummet innan middag.Processed with VSCO with f2 presetRasse beundrar utsikten.Processed with VSCO with c1 presetGrönskan ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s