Slap in the face

Processed with VSCO with  presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetDet var inte lite tungt att stiga upp och släpa sig till bussen imorse efter en alldeles för kort natt. Skulle så gärna ha sovit 4 timmar till, minst. Snöstormen underlättade inte saken heller. Men nu är vi hemma och har en massa fina minnen från vår resa som vi kan se tillbaka på.

Ikväll kommer jag att somna som en stock, men ska försöka hålla mig vaken en stund till genom att se en film och äta Ben & Jerry’s.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s