Semesterdagar

Solnedgångarna är fina här. För ett par dagar sedan såg det ut såhär:Processed with VSCO with  presetProcessed with VSCO with  presetProcessed with VSCO with  presetDet finns så härliga blommor överallt.Processed with VSCO with  presetProcessed with VSCO with  presetDagarna här ser relativt likadana ut och jag älskar det. Vi har hittat en favoritrestaurang som jag skulle kunna äta på varje måltid vi har kvar här, men kanske måste behärska mig och nöja mig med att äta där sista kvällen. Ska berätta mer om den i ett annat inlägg.

Om vädret är fint idag ska vi vara vid poolen på förmiddagen och sedan ta en taxibåt till Masca bay där man kan vandra och snorkla.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s