Semesterhälsning

Hej på er och hälsningar från Los Gigantes. Klockan närmar sig 7:30 här och det är vår andra morgon. Passar på att blogga eftersom vi har en överenskommelse om att jag inte får väcka Rasse förrän 8:30. Här kommer några bilder från vår första kväll och vår första hela dag här. Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with c1 presetBlev bjudna på jättegod paella av våra föräldrar första kvällen.Processed with VSCO with  presetIgår var vädret helt perfekt. Hoppas såklart på en likadan dag idag.Processed with VSCO with  presetVi körde poolen på förmiddagen och flyttade oss till stranden på eftermiddagen.Processed with VSCO with  presetProcessed with VSCO with  presetKl.16 blev det såklart en eftermiddagsdrink vid poolbaren.Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with  presetJag, mamma och Meimei tog oss en lång promenad till de brevid liggande byarna medan resten av gänget satt på happy hour. Det var så fina vyer.

Nu ska jag stiga upp och börja förbereda frukost på balkongen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s