Nedräkning

Processed with VSCO with t1 presetOm 6h går jag från jobbet och då börjar en veckas semester! Har packat med fem böcker, kamera, bekväma skor ifall vi skulle få för oss att vandra i bergen, obekväma skor för finare middagar vid hamnen, bikini och ett härligt semesterhumör. Imorgon på morgonen går planet. Kan inte vänta på att få se ljus, färger och förhoppningsvis lite sol. I en vecka ska jag sitta med en espresso i ena handen och en bok i den andra på förmiddagarna, på eftermiddagarna byter jag ut espresson mot ett glas vin. Halleluja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s