Italia

Efter gårdagens brunch har jag  (och Rasse) varit motiverad och inspirerad att fortsätta med bröllopsförberedelserna så idag bokade vi två hotell till resan. Nu har vi hotell i Neapel där vi stannar en natt eftersom vi landar så sent på kvällen, i Positano, på Capri, i Riomaggiore som hör till Cinque Terre och i Malcesine vid Garda. Det som saknas är boende i Verona vid någon vingård och en natt på vägen upp från Sorrento till Riomaggiore. Ser så mycket fram emot att få se så mycket av Italien!

Nu ska vi gå ut på en lång promenad så att jag får testa mina nya utebyxor och vinterskor.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s