Hej 2018

Är i ett lyckorus efter gårdagen. Det blev en så fantastisk nyårsafton, från morgon till kväll. Processed with VSCO with g3 presetBörjade som vanligt med den traditionella nyårs träningen. Sprang i 25 min och himlen såg ut såhär. Redan då kände jag mig superlycklig.Processed with VSCO with f2 presetNästa steg var att förbereda maten och sätta köttet i sous viden. Vår meny såg ut som följande: räk&rom cheesecake till förrätt, coeur de filé à la Lehtovaara till huvudrätt och gnisselost med rårörda hjortron till dessert. Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with f2 presetVid 13-tiden började folk droppa in för bubbel och snacks till växthuset. Där satt vi till kl.18 och hade det så bra. Folk kom och gick som det passade dem. Utmärkt koncept att ha program även tidigt på dagen.Processed with VSCO with c1 presetSedan var det dags att sätta sig till bords. Runt bordet var vi 14 pers och alla fick plats. Maten var jättegod och sällskapet utmärkt. Middagen höll på till midnatt då vi gick ut för att skjuta raketer. Kvällen var fylld av kärlek då två par av våra vänner förlovade sig under dagen ❤ Efter 12-slaget fortsatte festen till morgonnatten. IMG_20180101_104655_933Imorse vaknade vi upp till ett hem fyllt av färgglad konfetti. Jag kände och känner mig fortfarande så tacksam över alla fina människor som finns i mitt liv. Det här måste ha varit det bästa nyåret någonsin. Nu ska vi slå på den tredje filmen för idag, äta pizza och bara njuta av att det är årets första dag. Jag har på känn att det kommer att bli ett fint år. Imorgon börjar det med att vi får träffa mammas och pappas nya valp!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s