Jul 2017

Vi har haft en fin julhelg med familjetid, god mat och mycket julefrid. Första gången på många år känner jag att det skulle vara gott att fortsätta äta julmat lite till, vi hade ett så otroligt fint julbord i år. Här är lite bilder från julafton som vi firade med min familj och juldagen som vi firade med Rasses familj.Processed with VSCO with c1 presetJag hade som vanligt bakat ganska mycket julgodis. Flaskorna som syns på bilden innehöll min och Rasses julöl ”Julbrew”. Den som förstår det geniala i namnet, den förstår.Processed with VSCO with g3 presetJuldukning.Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetIstället för kinka körde vi lammlägg. En miljon gånger godare än skinka!Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with c1 presetJuldags morgon.Processed with VSCO with f2 presetAv ma och pa fick jag en myströja som matchar spock.Processed with VSCO with m5 presetJuldagen firades med middag i växthuset.

Det var den julen. Nu börjar vi vara taggade inför nyåret. Har planerat att ha fördrinken i växthuset och sedan flytta oss in för tre rätters middag. Och vid 12-slaget gå ut för att sljuta några raketer. Tjoho!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s