Julgransjakt

IMG_20171221_082918_768Är på Skåldö för att gå på julgransjakt. Igår när vi kom fram var det kallare inne än ute. Det tog några timmar att få det varmt, men det gjorde ingenting. Vi njöt av smörgåsar och rödvin med ytterkläderna på. Imorse kl.8 steg jag upp för att sätta igång med skolarbete. Har en deadline dagen före nyår så jag får kämpa på både innan och efter jul. Nu, några timmar senare, har Rasse stigit upp och vi ska snart gå ut för att förhoppningsvis hitta årets julgran.Processed with VSCO with g3 presetSolen tittar till och med fram ibland.Processed with VSCO with g3 presetDet är hundra gånger lättare att göra skolarbete på landet än i stan. Borde kanske göra det till tradition.

Julefrid till er alla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s