Energipåfyllning

Processed with VSCO with c1 presetHar inte haft den bästa hösten i livet, på grund av många olika orsaker. Jag hoppas att det snart blir bättre, men redan den här helgen i Stockholm har gjort mig så gott. Processed with VSCO with c1 presetIgår åkte vi till Zetas trädgård för lunch. Riktigt, riktigt gott! Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetKantarellsoppa och cheddarsnurror.Processed with VSCO with t1 presetVi har mest tagit det lugnt, fikat, sett film, ätit god mat, kännt på bebismagen, pratat och bara varit. Nästa gång vi ses är en av oss mamma, helt sjukt!

Nu ska jag äta upp min torra croissant här på Arlanda och sedan är det boarding.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s