Vardagen fortsätter

Processed with VSCO with c1 presetJaha, livet går vidare. Jag stiger upp, äter frukost (gurkmeja-chia gröt idag) går till jobbet eller skolan, kommer hem, äter middag, tittar på netflix och går och lägger mig. Dag efter dag. Trots allt.Processed with VSCO with c1 presetBörjade projekt trappuppgång. Blir nog snyggt sedan när allt är målat.Processed with VSCO with c1 presetEfter skolan stack jag mig in på Plantagen i kampen och köpte en vas och blommor. Det piggade upp mig.

Nu ser jag på Gilmore girls och äter vegansk Ben&Jerry’s. Gott, men gräddglass är ju alltid gräddglass… Så gick denna onsdag ur våra liv och kommer aldrig åter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s