Brunch

_DSC9584God förmiddag! Här i gula huset har vi en typisk söndag. När jag vaknade åkte jag iväg  för att handla frukost och dukade sedan upp bl.a. färska croissanter, kaffe, avocado och ägg. Äppeljuicen har vi själv pressat i slutet av september och fryst ner i 1 liters flaskor. Så gott, utan tillsatt socker och 100% närodlat. Senast överförda121Idag fortsätter kämpandet med forskningsplanen för gradun. Har skrapat ihop 7 sidor av 10. Puh. Förutom det så ser min söndag rätt så trevlig ut. Ska kanske planera lite inför det stundande renoveringsprojektet i trappuppgången, ta en promenad, laga risotto och se en film eller något. _DSC9604Spock tar det jäkligt lugnt idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s