Hejdå oktober

Senast överförda120

Sista oktober. Börjar bli trött på mörkret snart. Har dock så mycket att göra denna vecka så glömmer bort att tänka på solresor. Är lite osäker på hur jag ska hinna med både gradu, jobb och att njuta av livet. Hehe. Idag vaknade jag 5:30 och har i lugn och ro druckit mitt kaffe. Nu blir det jobb och sedan middag hemma hos mamma och pappa.

Vår bröllopsplanering fortsätter ju också såklart, men inget större har hänt på den fronten. Måste kanske boka en tid för att prova klänningar snart igen. Och borde hitta någon som är bra på hår och smink som skulle kunna komma hem till oss på morgonen, tips mottages. Så var det med den saken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s