Måndagig måndag

En riktigt hederlig måndag har det varit idag, en bra sådan. Under förmiddagen var jag hos mormor och började förbereda hennes sovrumsremppa. Processed with VSCO with c1 presetNär jag kom hem krattade jag hela gården. Det var inte lite löv som hunnit samla sig, men med en podcast i öronen och sol i ansiktet gick det ganska snabbt. Nu är det höstfint!Processed with VSCO with c1 presetAvslutade dagen med att göra en vegetarisk pastasås. Tomatsåsen gjorde jag av våra egna tomater, örter, chili och paprika. Sedan tillsatte jag kikärter och linser samt kryddor. Riktigt gott!

2 kommentarer på “Måndagig måndag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s