Lampsaknad

Processed with VSCO with c1 presetDetta mörker. Nu märks det definitivt att vi inte har några lampor i vardagsrummet. Under sommaren gick det bra att vara utan, men nu gäller det att tända alla ljus som finns för att få det lite ljust. Mycket mysigt i och för sig. Älskar min nya ljustake som jag fick till födelsedagspresent. Måste ändå ta en tripp till någon lampbutik asap.

Måndag idag igen. Veckorna försvinner utan att jag hinner göra någonting, den här veckan måste jag skärpa mig och bestämma graduämne. Puuh! Inte just nu dock, nu behöver jag netflix och en kopp te.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s