5 års jubileum

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetFör 5 år sedan lärde jag känna dessa härliga människor då jag flyttade till Norrköping. Nu bor vi på olika håll, men varje gång vi ses är det så härligt. Vi firade med hattfest och middag.Processed with VSCO with  presetSnart får vi tillökning i vårt gäng❤Processed with VSCO with c1 presetSushi till söndagslunch. Anna, Anna och Ella åkte hem igår och snart ska jag köra Jelly till flygfältet. Så mysig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s