Bokat!

Igår bokade vi flygen och ett par hotell för vår bröllopsresa. Ska ännu kolla runt på andra hotell, men det är alltid bra med en plan B. Hotellen är ju så sinnessjukt dyra på Capri och i Positano så det gäller att försöka fynda.Processed with VSCO with c1 presetPå tal om resor så ska vi faktiskt åka på en 3 dagars weekend till St.Petersburg den här helgen. Åker vid 6 på fredag morgon och kommer tillbaka kl. 00 på söndag kväll. Ska bli så roligt att äntligen se den staden. Det är ju nästan pinsamt att inte ha varit där ännu, det är ju så nära.

Nu jobb och sedan ska jag påbörja mitt gradu planerande på Il birri. Glad tisdag!

2 kommentarer på “Bokat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s