#Bamse60

_DSC9183Avslappnat garden party i växthuset. Vita tyger för att avgränsa och ljusslingor längs väggarna och levande ljus på borden för att lysa upp när det blev mörkt. Senast överförda115Rasse var superstilig. Dagen innan plockade vi några hundra solrosor och placerade ut i vaser på olika ställen. _DSC9181Till maten var det såklart vin, men framför allt vår hembryggda öl som var supergod! En American brown ale.Senast överförda114Program under festen och den extremt goda buffén. Maten levererades från Estland på lördag förmiddag. Allt färdigt upplagt. Senast överförda113Dessertbordet._DSC9224_DSC9267En lek._DSC9319Efter kaffet öppnade både den vanliga baren och sedan GT baren. 12 olika sorters gin med massa tillbehör. Så roligt och gott!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s