Grattis till oss

Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 presetNågra bilder från resan vi gjorde för ett år sedan som sedan kom att bli vår förlovningsresa. Morgonen den 19.9 i Varberg överraskade Rasse med champagne och ringar. Eftersom Rasse skulle köra oss till Stockholm fick jag offra mig och dricka resten av champagnen i bilen. Vi stannade på lunch i Gränna och när vi kom fram till Stockholm träffade vi mina vänner som överraskade med bubbel. Ringen har jag nu i en kedja runt halsen och en flaska av samma sorts champagne står på kylning. Glad vår förlovningsdag till alla!

2 kommentarer på “Grattis till oss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s