Sakta men säkert

_DSC9066 (3)Vaknade av att det regnade in i nedre våningen imorse. Det är inte första gången det händer och antagligen inte sista heller. Antar att vi får lov att riva upp och byta hela taket i det rummet när vi ska remppa. Typiskt.

När jag väl kom till jobbet efter att ha placerat ut hinkar och handdukar för att skydda golvet hade jag en superlugn arbetsdag. Bestämde mig för att åka hem lite tidigare än planerat så nu njuter jag av choklad och bröllopstidning i soffan. Ska kanske övergå till paradise hotel snart. Men en liten uppdatering om brölliset kanske är på sin plats. Vi har fått den vigseltid som vi önskade i kyrkan! Vi har bokat fotograf! Vi har prel. bokat catering! Nu ska varken jag eller Rasse ta åt oss äran för att allt detta har hänt, vi har fått hjälp och har mest bara suttit och sagt ”JO!!” och ”SUPER!!” till saker som föreslagits för oss. Så skönt, vi är så tacksamma!

Så var det med den saken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s