Vinskåp

Men hej! Igår kom jag hem från en helg i Stockholm där jag umgicks med mina fina Sverige-vänner. Tänk att det är över tre år sedan jag flyttade från Norrköping, tiden går så fort! _DSC9008Måndagsbukett! Härligt väder idag, kunde till och med sola en timme på eftermiddagen._DSC9002Senast överförda112Vi har blivit med vinskåp! För ett par år sedan fick jag ett litet vinskåp till födelsedagspresent av Rasse, men nu kände vi för att uppgradera oss. Fick en superdeal. Nu är det bara att börja samla, min lilla samling ser inte så mycket ut i det här jätteskåpet.

Det var det, nu ska förbereda chiapuddina för imorgon, äta middag och se på netflix.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s