Nedräkningen kan börja

IMG_20170820_161827_177Har firat ett extremt roligt veckoslut först på Pörtö (fre-lör) och sedan på Kimito (lör-sön). På fredagen började vi nedräkningen för brölliset tillsammans med våra vänner som gifter sig samma dag som vi. Firade med bastu och god mat.

Ska väl börja planera på allvar nu då trots att det känns ganska långt borta fortfarande. Som vanligt kommer väl hösten att flyga iväg och plötsligt är det jul. För att orka med mörkret och graduskrivandet bestämde vi oss för att boka en ”pre-bröllis resa” till januari. Det är skönt att ha något att se fram emot.

Låt hösten börja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s