Dagens blommor

IMG_20170613_130909_075IMG_20170613_130257_931 Här har vi dagens nyplockade blommor. Den här veckan har kommit igång bra, har jobbat korta dagar och varit hemma ganska mycket. Resten av veckan är det dock massa jobb som gäller, men har också mycket roligt att se fram emot. Vi ska ut och segla både imorgon kväll och hela veckoslutet. Har planerat helgens seglats länge så det ska bli härligt att komma iväg, vi startar mot Kajholmen på fredag eftermiddag och kommer tillbaka först på söndagen. Hoppas vädret blir åtminstone ganska bra.

Inget annat att rapportera!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s