Mitt i veckan

_DSC8391

Har haft en bra dag idag (förutom snön, jag accepterar inte det här vädret), var effektiv på jobbet och direkt när jag kom hem satte jag mig för att göra skolgrejer. Nu har jag tillåtit mig att avsluta för dagen och ska äta lite godis i soffan. Längtar till fredag eftermiddag då jag får skolpaus i nästan en vecka.

Granolan som jag lagade igår blev förresten riktigt god, lite längre skulle jag kunnat rosta den i ugnen, men eftersom russinen var med från början så var jag tvungen att ta ut den ur ugnen när det börja luktade brända russin.

_DSC8398

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s